Ale!

Täkykalastusetti Agitator 3m + FS4000 kela + kuitusiima

119,00

Varasto loppu

EAN: N/A Osasto:
Merkki:
Brands

Kuvaus

Täkykalastuskausi alkaa lauhana talvena jo tammikuussa ja loppuu joskus jäiden tulojen aikaan. Oli sitten kyseessä kalastaminen koholla tai pohjongella niin Wychwoodin Agitator 3m, 3lb vapa on markkinoiden parhaimpia. Wychwood Agitator vapa soveltuu erinomaisesti:

  • Koholla kalastamiseen. Heittovaiheessa myötävä aihio varmistaa että täky pysyy kiinni heitossa.
  • Flötestrolling. 3m vapa on juuri sopivan pituinen kun kalastetaan veneessä. Kalan saa pidettyä kaukana veneestä ja vastaiskut ovat kovia myös pitkillä siimoilla.
  • Pohjaonkiminen. Vavalla voi heittää vähän isommatki syöttikalat. Kuolleilla täkykaloilla saaliiden painot ovat monesti keskiarvoltaan suurempia.

Leeda FS4000 baitrunner kela Tämä kela on monipuolisuudeltaan erinomainen. Muovinen puola sopii talvikäyttöön ja sillon kun ulkona on vähän pakkasta. Ei jäädy yhtä helposti kun metallinen. Baitrunner toiminto helpottaa kalastusta kaikilla täkykalastusmenetelmillä. Kalastaessa virtaavassa vedessä siiman menon saa helposti hallittua ilman siimasotkuja. Vetäessä baitrunner alkaa tikittämään kun tulee tärppi ja saa nopeasti aukastua kammen jotta kala saa viedä syöttiä vapaasti. Tämä vapa on suosittu suurhaukikalastajien joukossa. Esimerkiksi Ruotsalainen legenda Luis Rasmussen puhuu vavan puolesta. Mukana möys Shimanon 0,30mm keltainen kuitusiima joka kestää 29,50kg