Toimitusehdot

Tilaus

Voit tilata tuotteemme joko verkkokaupastamme sähköisellä lomakkeella, sähköpostitse, puhelimitse tai asioimalla myymälässämme. Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi tai puhelimitse. Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias tai tilaajalla tulee olla huoltajan lupa tilaukseen. Toimitamme tuotteita Suomeen ja Ruotsiin.

Toimitustavat ja kulut

  • Ilmainen toimitus 0€
  • Postipaketti 8,90€
  • Iso postipaketti 12,90€

Ostoskori sivulta näet oikeat postikulut. Kauppa laskee ne automaattisesti.

Maksutavat

Klarna tai tilille maksu.

Toimitusaika

Toimitusaika on varastotuotteille noin 2-5 arkipäivää, tilaustuotteille noin 2 – 40 arkipäivää. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä heti tiedon saatuamme.

Hinnat ja arvonlisävero

Hinnat ilmoitetaan euroissa ja ne sisältävät ALV:n 24 % tai 14%. Myyjä varaa itselleen oikeuden pidättäytyä toimittamasta tuotetta hinnoitteluvirhetapauksessa. Myyjä varaa oikeuden muuttaa verkkokaupassa mainittuja hinnaston hintoja.

Omistusoikeus

Kaikki tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes tuotteet on maksettu kokonaisuudessaan.

Vaihto- ja palautusoikeus

Gofish.fi:n reilut pelisäännöt noudattavat kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Kuluttaja-asiakkaana Teillä on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus ( (ostaja maksaa palautuksen) tilaamillenne tuotteille. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja paketin mieluiten avaamaton. Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Ennen palautuksia ota aina yhteys verkkokauppaan. Syöteillä ja houkutusaineilla ei ole palautusoikeutta. Tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta kuin tuotevirheen puitteissa. Emme lunasta jälkivaatimus/postiennakko -lähetyksiä. Palautusoikeus ei koske yritysostoja. Peruutuksissa kauppasumma palautetaan asiakkaalle täysmääräisenä hänen pankkitililleen muutaman pankkipäivän kuluessa.

Ostaja maksaa palautuksesta aiheutuneet kulut. Virheellisistä tai rikkinäisistä tuotteista ei peritä palautusmaksuja.

Takuu

Takuuajat ovat tuotekohtaisia ja maahantuojien määrittelemiä, useimmiten kuitenkin vähintään 1 vuoden. Takuu ei vastaa tuotteiden normaalia kulumista.

Tuotetiedot

Tuotteiden tiedot ovat näkyvissä verkkokaupassa. Mikäli tiedoissa on merkittävä virhe, asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote. Palautuksen tulee tapahtua 14 vuorokauden aikana tuotteen vastaanottamisesta.

Vahingoittunut paketti

Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa (esim. Posti). Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.

Tietosuoja

Tilaamisen yhteydessä asiakkaalta kysytään vain tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömät yhteystiedot ja näitä tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitoon. Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Erimielisyydet

Osapuolten välisiin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan voimassa olevia Suomen lakeja ja asetuksia.

Yritys

www.gofish.fi on Float:in omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Float Software Oy (Y-tunnus 2191645-6)

Sipolanpolku 11

67700 Kokkola