Nyt voit tilata kalastusreissuja meiltä.

Ohessa pieni kolaasi kaloista joita on tullut reissuiltamme. Katso kalastuspaketit alempaa ja tilaa itselle, perheelle tai vaikka yrityksellesi ikimuistoinen kalastusreissu.

Soita 0405210182 Markus Sällinen

Sähköposti markus@gofish.fi

Puoli päivää

Reissu kestää n. 3-4 tuntia ja meiltä tulee kaikki tarvittavat kalastusvälineet. Soveltuu erinomaisesti vaikka vanhempi+lapsi reissuille. Kesällä kerkeää vielä töiden jälkeen kalaan. Sisältää kuljetuksen (max 4 paikkaa) kalapaikalle asti.

Alkaen

300€

Näytä lisää

Puolipäiväreissut ovat joko aamu tai iltareissuja. Esimerkiksi 8-12 tai 17-21. Voit lähteä joko yksin tai 4 hengen porukassa. 

Kokonainen päivä

Lähdemme yhdessä pidemälle reissulle ja päivän aikan on jopa aikaa muuttaa taktiikkaa jos kohdekalat eivät ole liikkeellä. Soveltuu porukalle tai vaikka yrityksen tykypäiväksi. Maksimissaan 6 henkilöä.

Alkaen

500€

Näytä lisää

Soveltuu hyvin ulkoilupäiväksi ja päivän aikana kaikki kiire jää pois. Meillä on tarpeeksi aikaa käydä läpi kalastustekniikkaa ja muita kalastukseen liittyviä asioita. Reissun aikana on helppo syventyä kalastusmenetelmiin ihan eri tavalla. Ryhmäkoko 1-6 henkilöä.

Onginta

Ehdottomasti tehokkain tapa saada saalista. Teleskooppivavoilla on helppo onkia ja liikkua. Kohdekaloina kaikki kalat salakasta isoihin lahnoihin ja säyneisiin.

Täkykalastus

Rento laji jossa vavat yhdessä hälyttimien kanssa tekee suurimman osan työstä. Kun täkyvavat ovat vedessä niin voidaan onkia lisää täkyjä. Onnistuu myös talvella. Kodekalana Hauki, kuha, ahven ja made.

Pohjaonginta

Pohjaonginta ja feederkalastus nostaa suosiota vuosi vuodelta ja tämä tehokas laji ei jätä ketään kylmäksi. Kohdekaloina suuret säyneet ja lahnat.

Kuhan pohajonginta

Seudun kuhakanta on vahvistunut ja saalisvarmuus sen myötä. Kuhan pohjaongintaa voidaan harrastaa hälyttimien avulla niin iakaa jää täkyjen ja mahdollisesti suurkalojen onkimeen ohessa.

Kalastuskilpailut

Voimme järjestää suuriakin kalastuskilpailuja. Vaikka koko konsernilla paikasta riippumatta. Käytämme kalastuskilpailut.fi nettipohjaista kilpailuohjelmaa jossa kaikki voi ilmoittaa kalansa järjestelmään netin kautta. 

Tykypäivät

Voimme järjestää visoja, kilpailuja, haasteita kalastuksen parissa.